Portti- ja puomiautomatiikka

Tarjoamme avaimet käteen periaatteen mukaisesti portti- ja puomiautomatiikkaan liittyviä ratkaisuja kilpailukykyiseen hintaan koko Suomen alueelle. Kestävä ja luotettava porttiautomatiikka ratkaisumme takaa esteettömän kulun ajoneuvoliikenteelle. Edustamme NICE -tuotteita, NICE on yksi Euroopan johtavin portti- ja puomiautomatiikan valmistajia. Pystymme tarjoamaan kattavasti porttiautomatiikkaan saranaporttikoneistot, liukuporttikoneistot ja puomikoneistot.

 

NICE Bar puomikoneistot

NICE BAR puomikoneistot on saatavissa kolmena eri kokona S, M ja L. Tarjolla on puomipituudet jopa 9 metriin asti. Tämä ratkaisu on erittäin vahva ja kestävä. Tasapainojousella on miljoonan avausliikkeen takuun joten voit luottaa sen pitkäikäisyyteen. Voit valita erilaisia varusteita mm. liikennevalot, varoitusvalot, led-nauhat puomin alle taikka päälle, akkuvarmennuksen taikka aurinkokennon. Silmukkavahvistimet ajoneuvosilmukoille sisäänrakennettuna (M ja L). BlueBus-väylä (myös langattomana). Ohjelmointi ja ohjaus mahdollista toteuttaa Nicen Opera -järjestelmällä Bus T4 väylän avulla.

Toiminta-alueena koko suomi.

Lakeuden Aluesuojaus Oy

Aidat, portit, puomit ja porttiautomatiikkaratkaisut koko Suomen alueella. Aluesuojauksen ammattilaiset palveluksessasi.

Soita

Rapakontie 10, 61850 Kauhajoki

luotettava kumppani logo