Liukuportti porttiautomatiikalla tai käsikäyttöise 

Lakeuden Aluesuojaus Oy valmistaa omana tuotantona liukuportit koko Suomen alueelle.

Liukuportti on käytännöllinen ja toimiva ratkaisu kulun hallintaan kulkuaukon ollessa suurempi kuin 4 metriä tai jos poikittaissuunnassa ei ole tilaa lehtiportin aukeamiselle. Liukuportteja käytetään pääsääntöisesti alueilla, joissa on raskata liikennettä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää räätälöidyistä liukuporteista!

 

Liukuportti omana tuotantona

Valmistamme kaikki liukuportit itse, kunkin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Liukuportit valmistetaan alumiinista. Käytämme alumiiniporteissa omia kehikkoprofiileja sekä omia kennorakenteisia alapalkkeja. Kennorakenteinen alapalkki yhdessä kehikkoprofiilin ja vinotukien kanssa takaa jäykän ja toimivan kokonaisuuden isommallekkin ajoaukolle.

Asiakas voi määrittää liukuportin aukon pituuden itse. Pystymme tekemään ajoaukon joka on leveydeltään jopa 20 metriä. Tällöin kyseessä on 2-osainen portti. Portin saa joko alumiinisella panssariverkolla, säletäytöllä tai elementtitäytöllä. Portti on pääsääntöisesti alumiinin värinen, mutta sen saa halutessaan RAL-kartan mukaisissa väreissä.

Alumiininen liukuportti voidaan varustaa porttiautomatiikalla. Moottoroitua liukuporttia voidaan ohjata esimerkiksi puhelimella, kaukosäätimellä, ajastimella, koodilukolla, rekisterikilven luijalla tai se voidaan kytkeä kiinteistön kulunvalvontaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää liukuportista!

Alumiinisen liukuportin etuja ovat:

  • Portin kaikki rullat ovat säältä suojassa alapalkissa.
  • Helppokäyttöisyys, varsinkin moottorivarusteisena portti on vaivaton.
  • Ei vie tilaa ajoaukon ympäristöstä, koska portti liukuu aidan viereen.
  • Portin perustus tehdään yleensä paikan päällä, mutta on mahdollista myös tuoda valmisbetoniperustukset, jolloin paikanpäällä ei tarvi suorittaa valutöitä.

 

 

Näin tilaat liukuportin

Ota yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla ja kerro meille porttitarpeesta, ajoaukon mitat, korkeus ja liitetäänkö porttiin automatiikkaa. Lisää viestiin myös yhteystiedot kontaktointia varten. Kartoitettuamme tarkemmin porttitarpeen, annamme siitä tarjouksen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous liukuportista!

Liukuportti - Lakeuden aluesuojaus oy

Toiminta-alueena koko suomi.

Lakeuden Aluesuojaus Oy

Aidat, portit, puomit ja porttiautomatiikkaratkaisut koko Suomen alueella. Aluesuojauksen ammattilaiset palveluksessasi.

Soita

Rapakontie 10, 61850 Kauhajoki

luotettava kumppani logo