Alumiininen liukuportti

Liukuportit ovat pääsääntöisesti teollisuuden ja liikekiinteistöjen käyttöön tarkoitettuja, mutta niitä käytetään myös kouluissa- ja päiväkodeissa. Me toimitamme liukuportit asennettuna asiakkaan haluamalla ohjaustavalla joko käsivälitteisenä taikka koneellisena. Liukuporttien toiminta perustuu laakeroituihin liukupyöriin jotka kulkevat rungon sisällä, jossa ne ovat myös hyvin suojassa lumelta. Liukuporttien vahva rakenne takaa niiden toimivuuden päivittäisessä käytössä ympäri vuoden.

Liukuportteihin on mahdollista liittää porttiautomatiikka ja muita käytännöllisiä kulunvalvontajärjestelmiä sekä erilaisia portin ohjaustapoja.

 

 

 

 

Lehtiportti

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita lehtiportteja jotka valmistetaan joko teräksestä tai alumiinista. Ne ovat erittäin pitkäikäisiä ja vankka rakenteisia. Alumiinisia lehtiportteja käytetään yleensä liikekiinteistöissä ja rautaisia lehtiportteja päiväkodeissa. Lehtiportti on myös vaihtoehto liukuportille. Lehtiportit ovat sinkittyjä sekä pulverimaalattuja. Saat portin useammalla eri värillä.

Käyntiportti

Valmistamme kestäviä käyntiportteja asiakkaillemme. Käyntiportit voivat olla joko puusta tai teräksestä valmistettuja. Puiset käyntiportit ovat yleensä yksityiskäyttöön soveltuvia, kun taas teräsrakenteiset sopivat enemmän julkiisiin kiinteistöihin.  Käyntiportteja saa eri kokoisina, mallisina ja eri värisinä.

 

Pyöröportti

Pyöröportti on oikea ratkaisu kun henkilökulkua tarvitsee valvoa tarkasti ja halutaan tietää kuka, missä ja milloin on mihinkin suuntaan kulkenut. Henkilökortinlukijalla varustettu pyöröportti malli tarkistaa automaattisesti tarkistuksen ja varmistaa jotta vain sallitut henkilöt saavat kulkea alueelle. Sopii hyvin paikkoihin jossa ei ole vartijaa.

Portin koneisto on suojattu hyvin säältä ja ilkivallalta vankalla kotelolla ja portin kaapeloinnit ovat runkorakenteiden sisällä suojassa. Pyöröporttien kulkuaukko voidaan valaista ja lisää tyyliä tuo värjätty telki. Talvitoimintaa helpottaa asennusperustuksen lämmitys.

Meiltä on myös saatavissa siirrettävää mallia oleva pyöröportti joka on oiva valinta työmaiden kulunvalvontaan. Toimitamme siirrettävän pyöröportin asiakkaan haluamaan toimipisteeseen käyttövalmiina.

Toiminta-alueena koko suomi.

Lakeuden Aluesuojaus Oy

Aidat, portit, puomit ja porttiautomatiikkaratkaisut koko Suomen alueella. Aluesuojauksen ammattilaiset palveluksessasi.

Soita

Rapakontie 10, 61850 Kauhajoki

luotettava kumppani logo