Lehtiportti

Lakeuden Aluesuojaus Oy valmistaa laadukkaat lehtiportit koko Suomen alueelle.

Lehtiportit ovat erinomainen valinta kohteisiin, joissa on esimerkiksi jonkin verran tarvetta ajoneuvoliikenteelle. Kohteesta riippuen lehtiportti voidaan suunnitella avautumaan joko sisään- tai ulospäin, tai molempiin suuntiin. Lehtiportti on erittäin kustannustehokas ratkaisu niin lyhyellä kuin pitkällä aikavälilläkin. Laadukkaat materiaalit ja viimeistely mahdollistavat portin pitkän käyttöiän sekä ulkonäön säilymisen vuosia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää lehtiportista! 

Huoltoportti ja käyntiportti – tarpeen mukaan

Lehtiportit valmistetaan räätälöidysti tarpeen mukaan. Kulkuaukko määrää portin leveyden ja ympäröivä aita portin korkeuden. Lehtiportin täyttö tehdään yleensä samanlaiseksi kuin ympäröivä aitakin on.

Huoltoportteja käytetään paikoissa joihin pitää päästä ajoneuvolla tai jollakin työkoneella. Tällöin lehtiportti on yleensä kaksi lehtinen. Lehtiportit voidaan varustaa intgroidulla käyntiovella. Päiväkotien huoltoportit varustetaan kaksoislukituksella.

Käyntiportti on tarkoitettu pääsääntöisesti jalankulkijoille. Korkeammalle aidalle tarkoitetut käyntiportit ovat karmillisia ja voidaan tarpeen mukaan varustaa lukkorungolla. Päiväkotiportit varustetaan kaksoislukituksella.

 

Miksi lehtiportti meiltä?

  • Olemme luotettava toimija jonka sanaan voi luottaa.
  • Valmistamme laadukkaat portit aina itse asiakkaan mittojen mukaan.
  • Pyrimme aina kaikessa toiminnassamme mahdollisimman isoon kotimaisuusasteeseen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta lehtiportista!

 

Lehtiportti aina mittatilauksena

Valmistamme aina lehtiportit räätälöityinä asiakkaan antamien mittojen mukaan. Materiaaleina porteissa on joko alumiini tai teräs. Portin lukituksen saa salvalla, munalukolla tai integroidulla lukolla. Täyttövaihtoehdot ovat alumiininen panssariverkko, säle- tai elementtitäyttö.

Lehtiportti on hieman edullisempi vaihtoehto liukuportille. Kaikki lehtiportimme ovat sinkittyjä sekä pulverimaalattuja. Portin saa useammalla eri värillä, RAL-kartan mukaan.

Kysy lisää lehtiporteista!

 

Lehtiportin edut:

  • Edullisempi vaihtoehto liukuportille
  • Pitkäikäinen
  • Vankkarakenteinen
  • Huoltovapaa

Näin tilaat portin

Ota yhteyttä meihin joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostiviesti. Kerro porttitarpeesta ja mihin sen on tarkoitus tulla. Liitä viestiin myös yhteystiedot kontaktointia varten.

Yhteydenoton jälkeen kartoitamme tarkemmin porttiin liittyvät asiat ja annamme sen jälkeen tarjouksen.

Mikäli asiakas hyväksyy tarjouksen, sovimme yhdessä portin valmistus- ja asennusaikataulun. Tämän jälkeen on portin toteutus ja pystyttäminen sovitusti.

Tilaa huolto- tai käyntiportti

Lehtiportti on siis erinomainen valinta, kun haetaan tyylikästä ja helppokäyttöistä ratkaisua käyntiportiksi tai huoltoportiksi. Sen laadukkuus, ulkonäkö ja kustannustehokkuus tekevät siitä loistavan valinnan moniin eri kohteisiin. Anna lehtiportin toivottaa vieraasi tervetulleiksi tai palvella huoltoporttina, mukautuen erinomaisesti monenlaisiin tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous lehtiportista!

Ajoportti - Lakeuden Aluesuojaus Oy

Toiminta-alueena koko suomi.

Lakeuden Aluesuojaus Oy

Aidat, portit, puomit ja porttiautomatiikkaratkaisut koko Suomen alueella. Aluesuojauksen ammattilaiset palveluksessasi.

Soita

Rapakontie 10, 61850 Kauhajoki

luotettava kumppani logo