Kolmilanka-aita tyylikäs ja kestävä elementtiaita 

Lakeuden Aluesuojaus Oy tarjoaa laadukkaat kolmilanka-aidat koko Suomen alueella.

Kolmilankaisen metalliaidan kestävyys ja tyylikäs ulkonäkö tekevät siitä erinomaisen ratkaisun moniin eri käyttötarkoituksiin. Kolmilanka-aita sopii erinomaisesti esimerkiksi päiväkoteihin kouluihin urheilukentille, leikkipuistoihin ja erilaisiin julkisiin tiloihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kolmilanka-aidoista! 

 

Kolmilanka-aita räätälöidysti

Räätälöimme metalliaidat aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Aidan korkeuden asiakas saa määritellä itse 630 mm – 2430 mm väliltä (saatavissa 200 mm välein), tarvittaessa onnistuu aita myös korkeampana. Leveys aitaelementillä on vakio.

Jos aita tulee leikkikentälle tai päiväkotiin niin aidan pitää olla vähintään 120 cm korkea. Korkeuden on säilyttävä riittävänä myös talviolosuhteissa. Aidan pitää olla riittävän tiivis ja rakenteeltaan sellainen, ettei se houkuttele kiipeämään. Aidan sisäpuolella ei esimerkiksi saa olla askelmiksi soveltuvia tukiosia. Alareunastaan aidan pitää olla noin 10 cm:n korkeudella maasta, jotta lapsi ei mahdu ryömimään aidan alitse.

 

Aitaelementtien mitat

 • Leveys 2508 mm
 • Korkeus 630 mm – 2430 mm (saatavissa 200 mm välein)
 • Silmäkoko 50 x 200 mm (myös muita kokoja)
 • Pystylangat 6 mm tai 5 mm
 • Vaakalangat 8 mm tai 6 mm

Pylväät

 • Profiili 40×60 mm, myös muita saatavilla
 • Kiinnitys listakiinnikkeet ja u-kiinnikkeet
 • Pylväsjako 2520 mm

Värisävyt RAL

 • Voidaan maalata RAL-värisävykartan mukaan
 • Vakioväri RAL 6005 tummanvihreä tai RAL 7016 tummanharmaa

 

Huoltovapaa ja tyylikäs vaihtoehto

Rakenteeltaan kolmilankainen elementtiaita on hitsattua kolmilankaverkkoa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että aidassa on kaksi vaakalankaa ja yksi pystylanka. Pääsääntöisesti on olemassa kahta eri versiota verkkoaidasta. Paksummassa versiossa 8/6/8; vaakalangat ovat 8 mm ja pystylanka on 6 mm. Ohuemmassa versiossa 6/5/6; vaakalangat ovat 6 mm ja pystylanka 5 mm. Yleisin silmäkoko elementtiaaidalla on 50 x 200 mm.

Elementtiaidassa käytetään sinkittyä ja pulverimaalattua terästä. Myös aidan pylväät valmistetaan samaa luotettavaa materiaalia käyttäen.

Aidan värin voi valita joko sinkittynä tai RAL-kartan mukaan.

 

Kolmilankaisen teräsaidan pystytys

Elementtiaidat perustetaan yleensä betoniin, jolloin tolpat valetaan suoraan betoniin 2,5 metrin välein. Tolpat voidaan kiinnittää myös ankkuroimalla esimerkiksi tukimuuriin.

Kun tarvitset huoltovapaan ja kestävän elementtiaidan, ota yhteyttä kotimaiseen aita-asiantuntijaan Lakeuden Aluesuojaukseen. Palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella.

 

Miksi kolmilanka-aita meiltä?

 • Luotettavuus – tehdään aina mitä luvataan
 • Laadukas kokonaisuus
 • Asennusnopeus
 • Pyrimme toiminnassamme aina mahdollisimman suureen kotimaisuusasteeseen

 

Näin tilaat metalliaidan meiltä

Ota yhteyttä joko soittamalla tai sähköpostilla.

Kerro kuinka paljon, ja minkä väristä elementtiaitaa tarvitaan, minkä korkuista aitaa tarvitaan, kuinka monelle portille on tarvetta ja porttien kulkuaukkojen leveyet valmistamme portit aina asiakkaan mittojen mukaan.

Kerro lisäksi minkälainen maaperä asennuspaikassa on, jotta tiedämme millaisen perustuksen aita tarvitsee ja minkälaista kalustoa asennustyöhön tarvitaan. Laita viestiin myös yhteystiedot kontaktointia varten.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta kolmilanka-aidasta!

 

 

Kolmilanka-aita

Toiminta-alueena koko suomi.

Lakeuden Aluesuojaus Oy

Aidat, portit, puomit ja porttiautomatiikkaratkaisut koko Suomen alueella. Aluesuojauksen ammattilaiset palveluksessasi.

Soita

Rapakontie 10, 61850 Kauhajoki

luotettava kumppani logo