Alumiiniverkkoaita 

Monipuoliset Käyttökohteet ja Kestävät Materiaalit 

Alumiiniverkkoaita on monikäyttöinen ratkaisu, joka tarjoaa kestävyyttä ja turvallisuutta useille eri kohteille. Käytämme korkealaatuista alumiinia, joka takaa aidoillemme pitkän ikäkauden ja erinomaisen säänkestävyyden. Alumiiniverkkoaita sopii erinomaisesti esimerkiksi sähköasemille, voimalaitoksiin ja teollisuusalueille, mutta sen käyttökohteet ulottuvat myös muihin paikkoihin, joissa kaivataan kestävää ja visuaalisesti miellyttävää aidan ratkaisua. 

Tässä verkkoaidassa yhdistyvät toimivuus ja esteettisyys ideaalilla tavalla. Aidan korkeusvaihtoehdot, 100 cmä jopa 300 cm, antavat mahdollisuuden räätälöidä aita tarkasti käyttötarkoitukseen sopivaksi. Silmäkoon voi valita 40- 60 mm väliltä riippuen siitä, kuinka tiheää suojaa tarvitaan. Lisäksi 3 mm paksuinen verkkolanka yhdessä 5 mm paksuisen reunalangan kanssa varmistavat, että aita on tukeva ja kestävä, jopa kovemmissakin sääolosuhteissa. 

Meidän verkkoaitamme ovat helppoja asentaa ja ne edellyttävät vain vähäistä huoltoa. Alumiini on materiaalina sekä kevyttä että vahvaa, mikä tekee aidasta helpon käsitellä asennuksen aikana ja takaa, että se kestää vaivatta vuodesta toiseen. Verkkoaita on myös kierrätettävä, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen vaihtoehdon niille, jotka arvostavat kestävää kehitystä ja haluavat tehdä ekologisia valintoja. 

Alumiiniverkkoaidan ominaisuudet 

Alumiiniverkkoaita on monikäyttöinen ratkaisu, jonka keveys ja kestävyys ovat ensiluokkaisia. Sen korkeus ja silmäkoko sekä lankojen vahvuudet mukautuvat eri käyttötarkoituksiin. 

Korkeus ja silmäkoko 

Me tarjoamme alumiiniverkkoaitaa, jonka korkeus vaihtelee 100 cmä 300 cm. Silmäkoko on valittavissa  40 mm,60 mm väliltä, mikä tekee aidasta soveltuvan monenlaisiin tarpeisiin. Pienisilmäisempi verkko soveltuu tehokkaammin esimerkiksi pienten eläinten pitämiseen loitolla. 

Verkkolangat ja reunalangat 

Aidan verkkolangan vahvuus on 3 mm, mikä antaa rakenteelle jämäkkyyttä ilman, että se tuo merkittävästi lisäpainoa. Reunalangan vahvuus on puolestaan 5 mm, mikä tarjoaa lisätukea ja pitkäikäisyyttä aidan reunoihin. Tämä yhdistelmä varmistaa, että alumiiniverkkoaita kestää sään haasteet ja toimii luotettavasti vuodesta toiseen. 

Käyttökohteet ja materiaalit 

Alumiiniverkkoaita, tunnetaan myös nimellä alumiininen panssariverkko, tarjoaa luotettavaa suojaa erilaisissa ympäristöissä. Aitamme ovat suunniteltu palvelemaan useita tarkoituksia, luoden turvallisia ja kestäviä rajoja. 

Alumiiniverkkoaidan Ominaisuudet: 

  • Korkeus: 100 cm – 300 cm 
  • Silmäkoko: 40, 50, 60 mm 
  • Verkkolanka: 3 mm 
  • Reunalanka: 5 mm 

Käyttökohteet: 

  • Teollisuusalueet: Alumiiniverkko suojaa teollisuuskiinteistöjä luvattomilta pääsyiltä. 
  • Voimalaitokset: Pienemmät silmäkoot estävät tunkeutujien lisäksi eläimiä vahingoittamasta kriittisiä infrastruktuureja. 
  • Sähköasemat: Käytössä on tiheämpi silmäkoko, joka luo lisäsuojaa sähkölaitteille. 

Materiaalit: 

Meidän verkkoaitamme valmistetaan korkealaatuisesta alumiinista, joka tarjoaa korkean korroosionkeston ja pitkän iän suorassa altistuksessa sääolosuhteille. Alumiinin keveys tekee asennuksesta helpompaa ja nopeampaa verrattuna perinteisiin, raskaampiin materiaaleihin. Reunalangan paksuus puolestaan lisää aitamme mekaanista lujuutta. 

Tutustu tarkemmin tarjoamaamme panssariverkkoaita valikoimaan ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu. 

Verkkoaita - Lakeuden Aluesuojaus

Toiminta-alueena koko suomi.

Lakeuden Aluesuojaus Oy

Aidat, portit, puomit ja porttiautomatiikkaratkaisut koko Suomen alueella. Aluesuojauksen ammattilaiset palveluksessasi.

Soita

Rapakontie 10, 61850 Kauhajoki

luotettava kumppani logo